Regjistrimi i anijeve në Mal të Zi

 • Regjistrimi i shpejtë: Merrni regjistrimin e përkohshëm
 • Komoditeti në internet: I gjithë procesi bëhet online
 • Procesi pa mundim: hapa të shpejtë dhe të thjeshtë
 • Nuk nevojiten origjinale: Thjeshtëson dokumentacionin
 • Vlefshmëri fleksibël: Regjistrimi i vlefshëm për 3 vjet
 • Qasja ndërkombëtare: E hapur për çdo kombësi
 • Jahte komerciale Mirë se vini: Të përshtatshme për biznes
 • E përballueshme: Kosto të ulëta të regjistrimit
 • Rental-Friendly: I përshtatshëm për marrjen me qira të jahteve private
 • Mbështetja për Licencën e Anëtarëve në dispozicion
 • Nuk ka kufizime pronësie/ekuipazhi: Fleksibilitet ndërkombëtar


Regjistrimi i jahteve në Mal të Zi

Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Malit të Zi

Regjistroni varkën ose jahtin tuaj Montenegro

Për një sërë arsyesh, njerëzit ose bizneset mund të vendosin të regjistrojnë varkat e tyre nën flamurin malazez.

Mali i Zi është një opsion i dëshirueshëm për regjistrimin e anijeve për shkak të pozicionit të tij të favorshëm për aktivitetet e lundrimit me varkë në detin Adriatik.

Në krahasim me vendet e tjera, Mali i Zi ka ligje më të buta për regjistrimin e anijeve me tarifa më të ulëta dhe më pak procedura.

Brenda 5-7 ditëve të punës, ne mund t'ju japim një regjistrim të përkohshëm (i mirë për 3 muaj) dhe versioni origjinal do t'ju dërgohet brenda një muaji.

Regjistrimi është gjithashtu i disponueshëm për anijet tregtare në Mal të Zi. Procesi dhe kërkesat për regjistrimin e një varke tregtare janë të ngjashme me ato për regjistrimin e një varke rekreative, megjithëse mund të ketë kërkesa shtesë, të tilla si dëshmia e përdorimit tregtar dhe një certifikatë përputhshmërie me standardet e sigurisë, që duhet të plotësohen.

Regjistrimi ose regjistrimi i jahteve të Mali i Zi në Poloni (shih fund të faqes)

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj në Mali i Zi ose në 30 juridiksione të tjera të regjistrimit me flamur. Si kompania më e madhe e regjistrimit të flamurit, ne kemi shumë përvojë në regjistrimin e jahteve në Mali i Zi.

Kur regjistroni varkën tuaj, është e rëndësishme që fillimisht të diskutoni me një specialist të regjistrimit të varkave vendin më të mirë për ta bërë këtë. Kjo zgjedhje do të varet nga një sërë faktorësh duke përfshirë; lloji i përdorimit (varkë private, e zhveshur ose komerciale), madhësia dhe tonazhi i varkës suaj, në pronësi private ose korporative dhe edhe nëse VSAT është paguar (nëse është në Evropë).

Filloni duke na kontaktuar dhe na jepni një shpjegim të shkurtër të rrethanave tuaja personale. Më pas mund t'ju këshillojmë se ku të regjistroni varkën tuaj. Kombësia juaj NUK ka rëndësi pasi ka shumë vende me regjistër "të hapur" që do të pranojnë pronarë varkash nga çdo vend!

Një rekomandim është: regjistroni varkën tuaj në Poloni nga 420 €, - dhe është e vlefshme për jetë (pa kosto rinovimi) A keni nevojë për një regjistrim të flamurit të Bashkimit Evropian që është i vlefshëm në mbarë botën dhe është i disponueshëm për të gjitha kombësitë? Ne mund t'ju ofrojmë një regjistrim të flamurit polak (BE). Ky regjistrim është i vlefshëm për gjithë jetën e varkës dhe për këtë arsye nuk do t'ju duhet të rinovoni dokumentet tuaja. Regjistrimi polak është një regjistrim aktual i flamurit të anijes dhe është i vlefshëm në të gjithë botën pa kufizime.

I gjithë procesi është shumë i thjeshtë, pasi nuk keni nevojë për një sondazh me jahte dhe ne mund të organizojmë një regjistrim provizor plotësisht të vlefshëm brenda 2 ditësh. Kostoja është nga 420 €, - kjo është gjithëpërfshirëse dhe një tarifë një herë pa tarifë rinovimi.

Ju mund të lexoni të gjitha detajet këtu: https://www.polish-yacht-registration.com/

Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara